Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bendtner igen på landsholdet!

17:01 - 28. aug 2014

Bendtner igen på landsholdet! bendtner, fodbold, morten olsen

Morten Olsen har i dag efterudtaget Nicklas Bendtner og Lasse Vibe til landsholdet, og truppen til kampene mod Tyrkiet og Armenien er derfor komplet.

Landstræneren beskrev forleden en eventuel udtagelse af Bendtner som utopi, men det er præcist, hvad der nu er sket.

Således tilføjede Olsen i dag den nyslåede Wolfsburg-spiller til truppen, der i næste uge skal spille mod henholdsvis Tyrkiet og Armenien.

I følge Ekstra Bladet afviste Morten Olsen, for bare én måned siden, at bruge Nicklas Bendtner i de to kampe, fordi han ikke er i kampform.

Tilsyneladende har alternativerne dog ikke vist sig gode nok.

"Vi har ikke haft mulighed for at se Bendtner spille, men efter at have snakket med Wolfsburg, har vi alligevel valgt at inkludere ham i truppen. Det er dels målt op mod de andre muligheder, vi havde, og så giver det os mulighed for at se nærmere på Nicklas til træning og eventuelt i kamp mod Tyrkiet med henblik på kampen mod Armenien,” siger Morten Olsen.

Sammen med Bendtner er IFK Göteborg-spilleren Lasse Vibe også blevet hentet ind.

Han var seneste inde over landsholdet for to år siden, men angriberen oplever i øjeblikket stor succes for sin svenske klub.

"Med Lasse inkluderer vi en fleksibel angrebsspiller, der kan bruges på mange forskellige poster, som kommer til Helsingør med en masse selvtillid i bagagen efter hans gode præstation for Göteborg," beskriver landstræneren på DBUs hjemmeside.

Danmark skal spille testkamp mod Tyrkiet onsdag, før det for alvor går løs i EM-kvalifikationskampen mod Armenien den følgende søndag.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?