Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bendtner smed tjener i havnen!

15:50 - 30. aug 2016

Bendtner smed tjener i havnen! Niklas Bendtner, smed, tjener, havnen

En ung tjener endte i haven, da Nicklas Bendtner og hans venner besøgte en frokostrestaurant i København.

Under frokosten var Bendtner og hans venner i højt humør efter at have drukket ved bordet. Selskabet bød den 24-årige tjener et shot som han takkede nej til, hvilket fik en uheldig konsekvens,

For da tog Bendtner og i hvert fald en anden fra selskabet fat i tjeneren og kylede ham i det 18 grader varme havnevand, skriver Se og Hør.

Efterfølgende har Nicklas og vennen, der var med til at smide tjeneren i havnen, været nede på restauranten for at undskylde for deres opførsel.

Både indehaveren af restauranten og tjeneren har bekræftet at tjeneren røg i kanalen, men forklaringen er siden blevet ændret.

Nu lyder forklaringen at det hele bare var for sjov. Bendtner er nemlig en god ven af restauranten, og han skulle altså have kendt tjeneren, der røg i vandet, i forvejen.

Derfor er optrinnet heller ikke blevet meldt til politiet.

Ifølge den nye forklaring fra personer omkring frokostrestauranten havde Bendtner slet ikke været til stede ved frokostens start, men var først kommet til senere. Han havde nemlig været ude at træne skriver Se og Hør.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?