Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bendtner straffet efter kæmpebrøler!

10:02 - 20. apr 2015

Bendtner straffet efter kæmpebrøler! nicklas bendtner, wolfsburg

Bendtner straffet efter kæmpebrøler! nicklas bendtner, wolfsburg
"Nyder den sidste sol inden dagens kamp," skrev Bendtner til dette billede søndag inden kampen, han på det tidspunkt troede, han skulle spille i.

Den danske angriber kom en time for sent til træning, og Wolfsburg-manageren smed ham efterfølgende af holdet til søndagens kamp.

Lørdag kom Nicklas Bendtner for sent til træning og blev derfor smidt af holdet til søndagens kamp mod Schalke 04.

Det skriver BT.

En hel time var danskeren forsinket, og udover pladsen på tilskuerrækkerne under søndagens kamp kan han også forvente en bøde fra klubben.

Brøleren kommer efter en periode, hvor Bendtner ellers var begyndt at vise gode takter på banen, og angriberen anerkender da også, at han har dummet sig.

"Forbliv stærk og se fremad. Fejl kan ske, men du må tage dig af dem og blive ved med at gøre fremskridt," skriver Bendtner til et Instagram-billede, han delte sent søndag, hvorpå man ser ham tage sig til hovedet.

Landsholdsangriberen, som var blevet lovet en plads i startopstillingen, fik søndag et par ord sendt i sin retning fra både træner Dieter Hecking og sportsdirektør Klaus Allofs.

"Nicklas skulle være startet inde, men vores træningssession var åbenbart tidligere, end han troede," lød det spydigt fra Hecking.

Allofs udtalte senere til Bild:

"Der er masser af muligheder for at finde ud af, hvornår der er træning. Og så slem er trafikken i Wolfsburg heller ikke."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?