Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Beruset Bendtner i konflikt med holdkammerat!

13:19 - 29. apr 2016

Beruset Bendtner i konflikt med holdkammerat! Nicklas Bendtner, wolfsburg, træningslejr, volkswagen, julie zangenberg

Beruset Bendtner i konflikt med holdkammerat! Nicklas Bendtner, wolfsburg, træningslejr, volkswagen, julie zangenberg
Nicklas Bendtner har beruset været i klammeri med en holdkammerat på en træningslejr i Sydafrika.

Nicklas Bendtner har den seneste tid gjort sig bemærket i en række uheldige episoder på og udenfor banen. Nu kommer det frem, at han beruset har været i klammeri med en tidligere holdkammerat.

Den 28-årige danske fodboldspiller har ikke ligefrem haft sin storhedstid i den tyske fodboldklub, VfL Wolfsburg, der tidligere på ugen ophævede kontrakten som gjaldt frem til 2017.

Nu er det kommet frem igennem tyske pressekilder, at Nicklas Bendtner har haft en næsten primadonnalignende opførsel overfor sine holdkammerater på holdets træningslejr i Bundesligaens vinterpause i Sydafrika.

Allerede i flyet på vej til Sydafrika skulle Nicklas Bendtner efter sigende i beruset tilstand, været kommet i klammeri med en holdkammerat. Konflikten mellem de to fodboldspillere nåede dog ikke at udvikle sig, før andre holdkammerater greb ind og fik lagt en dæmper på situationen.

Ved fodboldholdets ankomst til hotellet i Sydafrika proklamerede Nicklas Bendtner desuden, at han hellere ville sove i receptionen end at dele værelse med en af ungdomsspillerne.

Den danske fodboldspiller har således gjort sig en del bemærket udenfor banen i hans tid hos Wolfsburg, hvor han de seneste par måneder er mødt for sent til træning, troppet op i dårlig form efter juleferien og ladet sig fotografere med en Mercedes, til trods for at det er Volkswagen er hovedsponsor i VfL Wolfsburgs.

Det har endnu ikke lydt, at Nicklas Bendtner, der i samme måned formåede at blive droppet af sin fodboldklub og ekskæreste, Julie Zangenberg, har fundet en ny klub. FCK's manager har dog ikke udelukket, at Bendtner kan blive en del af det danske superligehold.

Kilde: BT.

Se Bendtner i aktion for Wolfsburg:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?