Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Beverly Hills-stjerne flytter til Danmark!

11:21 - 19. maj 2016

Beverly Hills-stjerne flytter til Danmark! Tori Spelling, Dean McDermott

Beverly Hills-stjerne flytter til Danmark! Tori Spelling, Dean McDermott
Tori Spelling, bedre kendt som Donna Martin i hitserien Beverly Hills 90210

Tori Spelling og hendes mand Dean McDermott er vilde med det danske land og dets indbyggere – så meget, at de overvejer at købe et sommerhus her.

Først var hun her i fire dage i begyndelsen af april, hvor Beverly Hills 90210-stjernen var blevet hyret til at overrække en pris i Zulu Awards. "Donna Martin graduates!" råbte hele salen da Aaron Spellings datter gik på scenen, i reference til et af de mest kendte afsnit af serien.

Men det er som om Danmark trækker, for nu er Tori Spelling vendt tilbage.

Den 43-årige Tori har endnu engang taget sin mand og parrets fire børn med på storbyferie i den danske hovedstad, hvor de blandt andet har haft tid til at hygge sig i Tivoli. Der har også været plads til at feste på Remees nye natklub Arch, ligesom Tori og manden Dean forleden deltog i Elle Style Awards.

Og i dag fejrer Spelling så sin fødselsdag et par dage forsinket på Næsbyholm Slot nær Glumsø, hvor en række kendisser er inviteret. En plads på gæstelisten koster knap 2.000 kroner, men så er der også inkluderet en 12-retters menu og fri cocktailbar hele aftenen.

Fødselsdagsfesten bliver nok ikke det sidste vi hører til den amerikanske familie, som er åbne over for at købe et sommerhus i Danmark.

- Vi er blevet forelskede i Danmark, det er nærmest blevet vores andet hjem, siger Dean McDermott, som er blevet lige så vild med danskerne som sin hustru.

- Alle har været så søde og gæstfri. Vi har virkelig fået København og den danske livsstil ind under huden og har mødt nogle mennesker, som er blevet vores nære venner, siger Tori Spelling som kan fortælle, at parrets børn også er blevet vilde med vores land:

- De siger, at de ikke vil tilbage til USA. De har mødt en masse venner her, som de ikke vil forlade. Det kan være, at vi må finde et hus her og begynde at rejse frem og tilbage mellem USA og Danmark.

 

Se klippet fra Beverly Hills 90210 afsnittet Donna Martin Graduates her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?