Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bieber anholdt efter slagsmål!

11:09 - 03. sep 2014

Bieber anholdt efter slagsmål! justin bieber, selina gomez

Justin Bieber har endnu engang været på kant med loven. Denne gang stod den på håndgemæng med paparazzi-fotografer.

Så er den gal igen med barnestjernen Bieber, som — i følge Ekstra Bladet — nu står anklaget for overfald og vanvidskørsel.

Tiltalen kommer i forbindelse med en ellers rolig weekend, hvor sangeren var på romantisk ophold med sin kæreste, Selina Gomez, i Canada.

Parret skulle under en køretur være stødt på en bil med paparazzier, og den unge Bieber er herefter angiveligt kommet i fysisk karambolage med den anden bils chauffør.

Det oplyser Biebers advokat Brian H. Greenspan til magasinet People.

"Justin Bieber og Selena Gomez slappede fredfyldt af i Stratford, men blev desværre forstyrret af paparazzierne. Denne episode har desværre resulteret i anklager om farlig kørsel og overfald. Mr. Bieber og Ms. Gomez har samarbejdet fuldt ud med politiet i efterforskningen. Vi håber, at dette kan blive løst hurtigst muligt," siger advokaten.

Bieber opsøgte selv den lokale politistation efter episoden, og her blev han så arresteret.

Biebers anden advokat, Roy Black, er dog ikke i tvivl om, hvem der bør hæfte for skylden i sagen.

"Justin bliver ligesom mange andre kendte konstant chikaneret af fotografer. Hændelser som disse kan blive meget farlige," udtaler han.

Under alle omstændigheder kan der altså nu lægges endnu et par forseelser til den 20-årige stjernes straffeattest, som i forvejen er ret så omfattende.