Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bikini-Beyoncé

15:39 - 14. feb 2007

Bikini-Beyoncé Beyonce Knowles, Bikini, Sports Illlustrated

SMUKKE Beyoncé Knowles måtte finde alt sit mod frem, da hun skulle fotograferes til forsiden af det kommende 'Sports Illustrated Swimsuit Issue'.

De fleste mænd vil nok påstå, at hun bestemt ikke har noget at skamme sig over, men R'n'B-sangerinden var alligevel nervøs, da hun skulle posere foran kameraet.

"Jeg er en meget genert person," siger den 25-årige skønhed til magasinet, "men i min hverdags-verden, når jeg optræder med musik, så lader jeg som om jeg er en anden - jeg brugte den samme karakter her."

Beyoncé er blandt de smukkeste kvinder i verden og med sine poseringer i 'Sports Illustrated', er hun kommet i fint selskab: Elle Macpherson, Rachel Hunter, Heidi Klum og Tyra Banks har alle været cover-girl i den årlige special udgave af magasinet.

Næsten hele Knowles-familien, undtagen hendes far, mødte op til optagelsen for at støtte 'Bootylicious'-sangerinden og Beyoncé er stolt over resultatet:

"Det her er fotografier, jeg kan vise til mine børn en dag - så jeg kan sige: 'Se, mor var smuk. Se hvor godt jeg så ud!'".

Læs også   Mest populære