Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Billede: Zangenbergs hotte bagdel!

19:49 - 27. aug 2014

Billede: Zangenbergs hotte bagdel! zangenberg

Billede: Zangenbergs hotte bagdel! zangenberg
Zangenbergs velformede bag.

Julie Zangenberg er for alvor kommet videre efter bruddet med Bendtner. I hvert fald frister hun på jævn basis masser af mænd i det lokale fitnesscenter. 

Nu den unge skuespillerinde er ude på den anden side af Bendtner-forholdet, står den absolut ikke på stillesiddende klynkeri. 

Ekstra Bladet afslører, hvordan hun i stedet viser sig fra sin hårdtarbejdende side.

Zangenberg delte således et ganske nydeligt workout-billede på sin Instagram-profil for et par dage siden. Her poserer hun for kameraet og de, sikkert ikke utilfredse, mandlige gæster i fitnesscentret.

"Ingen undskyldninger", skriver Zangenberg til billedet.

Ls ogs : Zangenberg afviser spiseforstyrrelse!


Det er nu heller ikke nogen hemmelighed, at skuespillerinden går op i at holde formen og kroppen i tip-top stand.

"Lad mig starte med at være helt ærlig: Jeg arbejder (hårdt) for at holde mig i form. Jeg spiser ikke 15 flødeskumskager om dagen og er bare enormt heldig med mit stofskifte," har Zangenberg tidligere skrevet på sin blog.

Ikke mindst sygdom i familien fik hende til at træffe valget om at leve sundere.

{related-extra}

"Jeg har oplevet megen sygdom i min nære familie. Sygdomsforløb på flere år. Når du har det, lover du helt naturligt dig selv, at du vil gøre alt muligt for at styrke din krop, at behandle den godt. Du vil gøre den stærk, så du kan modstå eventuelle udfordringer. Og du værdsætter, at du har en krop, der kan gøre alt muligt, og som er stærk og sund, så meget, så meget, så meget. Det vil du gå langt for at beholde," fortsætter Zangenberg, som altså tilsyneladende også har al mulig grund til at være tilfreds med fysikken.