Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bjarne Riis må droppe Touren!

17:20 - 09. apr 2016

Bjarne Riis må droppe Touren! Bjarne riis, lars seier, tour de france, cykelhold

Bjarne Riis må droppe Touren! Bjarne riis, lars seier, tour de france, cykelhold
Bjarne Riis mangler en hovedsponsor for at skabe World Tour-hold til 2017.

Bjarne Riis mangler en hovedsponsor og må se sig nødsaget til at udskyde drømmen om at komme med til Tour de France i 2017.

Visionen om at stille med et World Tour-hold allerede til næste år, virker ikke realistisk efter at Bjarne Riis og rigmanden Lars Seier mangler en hovedsponsor til cykelholdet.

”Vi er ikke tæt på at melde noget ud i forhold til cykelholdet. Jeg vil sige, at der er større sandsynlighed for, at det bliver fra 2018 og ikke 2017” meldte Bjarne Riis til TV 2 Sport på et stort pressemøde.

Planerne om det nye cykelhold er stadig på bordet og den tidligere cykelrytter er optimistisk at de nok skal finde en hovedsponsor.

”Vi ved jo godt, at tiden er knap i forhold til at finde sponsorer. En del er allerede på plads, men vi mangler det altoverskyggende, altså hovedsponsoren. Det er det første, der skal til. Det andet, altså de mindre sponsorer og så videre, det er vi ikke så nervøse i forhold til. Der har vi mange kontakter” siger Bjarne Riis.

Det er kun få måneder siden, at virksomheden, Riis/Seier Holding Company, blev startet og omfatter meget mere end at skabe et cykelhold. Dog skal netop cykelholdet være det bærende element, og derfor afhænger Bjarne Riis og Lars Seier af en hovedsponsor.

Kilde: BT 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?