Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bjerrehuus afslører: Nikita tabte til rock&roll!

17:06 - 16. apr 2016

Bjerrehuus afslører: Nikita tabte til rock&roll! Oliver Bjerrehuus, Nikita Klæstrup, forhold

Bjerrehuus afslører: Nikita tabte til rock&roll! Oliver Bjerrehuus, Nikita Klæstrup, forhold
Oliver Bjerrehuus valgte at pleje sit rock & roll-image fremfor at pleje kærligheden til Nikita Klæstrup, afslører han nu.

Nikita Klæstrup jagter romantikkeren imens Oliver Bjerrehuus plejer sit rock & roll-image. Derfor gik kendisparret fra hinanden, fortæller den 40-årige model.

Siden det kom frem at kendisparret, Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup, var gået fra hinanden, har den 40-årige model nægtet at kommentere på bruddet. Nu fortæller Oliver Bjerrehuus, at han ikke var interesseret i et forpligtende forhold til Nikita, hvor hun søgte en romance han efter eget udsagn er løbet tør for efter en del forliste forhold.

Ifølge Nikita Klæstrup braste forholdet imellem de to kendisser, da Oliver Bjerrehuus glemte at hente hende i lufthavnen. Selv prioriterede modellen anderledes og blev i øvelokalet med vennerne.

“Jeg blev ringet op af en af mine venner – en af dem, jeg deler øvelokale med – og så tænkte jeg, at hvis jeg skal leve op til mit rock & roll-image, så kan jeg jo ikke sige nej, så jeg satte mig ud i øvelokalet og spillede musik” fortalte Oliver Bjerrehuus i Radio 24syv.

Det var Oliver Bjerrehuus, der på den røde løber kyssede inderligt med den 21-årige blogger og politiker, der er kendt for sine afslørende kjoler, og annoncerede at de to nu udgjorde et par. Kærestetitlen kom som en overraskelse for den unge Nikita Klæstrup, der ikke var klar til forholdet, skrev hun på sin blog efter forholdet sluttede imellem de to.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?