Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Blachman: Fra svin til kærlighed!

16:30 - 03. jan 2015

Blachman: Fra svin til kærlighed! Thomas Blachman

Blachman: Fra svin til kærlighed! Thomas Blachman
X Factor dommerne Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman.

Thomas Blachman mener, at befolkningen har ændret syn på ham! Han mener, at folk ikke længere ser ham som et dumt svin, men nu som kærligheden selv.

Der er vidst ingen tvivl om, at Blachman er den X Factor-dommer, som har været den mest omdiskuterede for sine spydige kommentarer. Det skriver Ekstra Bladet.

Men nu siger dommeren, at befolkningen har ændret syn på ham. Der bliver ikke længere set så hårdt på den 51-årige jazzmusiker, som der gjorde før i tiden - det mener han i hvert fald selv.

’Jeg har været igennem en karakterudvikling fra et dumt svin i starten, til at folk i dag har opdaget og erkendt, at jeg i virkeligheden er alt andet. Jeg er kærligheden selv,’ siger Blachman.

Dommeren mener heller ikke selv, at det er nogen overraskelse, at han inderst inde er et godt, ærligt og iagttagende menneske.

’Det er ikke fordi, jeg har forandret mig. Men grunden til at jeg er så gennemgående elsket, er fordi, jeg er et ærligt og iagttagende menneske. Jeg evner at udtrykke nogle følelser og have en horisont på virkeligheden, som seerne kan relatere til,’ siger han.

Derudover mener Blachman også, at hans personlige udvikling også gør, at flere mennesker får lyst til at se X Factor.

’Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor folk stadig vil se programmet, men, jeg tror, en del af det skyldes karakterudviklingen i vores lille Olsen-bande,’ siger han og hentyder til sine meddommere Remee og Lina Rafn.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?