Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Blachman og Remee på talefod igen!

15:27 - 26. dec 2014

Blachman og Remee på talefod igen! Thomas Blachman, Remee

Thomas Blachmans og Remees uenigheder har ført til, at de to X Factor-dommere ikke har talt sammen i to år! Nu har de heldigvis lagt fortiden bag sig, og gjort sig klar til den nye sæson der starter til januar. Det skriver Se og Hør.

Under X Factor var det ikke kun på scenen, at de to dommere ikke kunne enes! Backstage blev der også brugt store og hårde ord imellem Thomas Blachman og Remee. Stemningen blev faktisk så dårlig imellem dem under anden sæson af tv-programmet, at de stoppede med at tale sammen i to år!

Det bliver offentliggjort ifølge BT i et optaktsprogram til den næste sæson af programmet, som bliver sendt på DR1 i morgen aften. Her forklarer de to dommere hvordan skænderiet opstod, efter at Remee valgte at danne gruppen Alien Beat Club (ABC) af nogle af de soloartister, som Blachman havde vraget.

’Remee fik grupperne og skulle vise, at dét kunne han også gøre. Der var nogle regler, men de regler blev ændret på et tidspunkt, og det blev jeg meget belastet af,’ siger den skallede dommer og forsætter:

’Vi blev pisse uvenner af alle mulige grunde. Meget, meget velberettigede grunde. Så der blev en form for indædt, knap så charmerende energi, og det gik fra at være ufatteligt sympatisk til ufatteligt usympatisk,’ siger Blachman som ikke tør sætte en finger på, at uenighederne startede da Remee dannede ABC-gruppen, men det tør Remee godt at udtale sig om:

’Det var alle Thomas’ aflagte deltagere, og det ender med, at de lægger hele l***** ned og går hele vejen og tager alle hans ud. Han blev mere og mere indædt over, at han skulle sidde og se på de fire, han ikke havde taget med, bare udradere den kategori fuldstændigt,’ forklarer han.

Alien Beat Club var med i finalen, men tabte til Linda Andrews, hvorefter Remee valgte at forlade X Factor for en periode på grund af den dårlige stemning, som befandt sig imellem ham og Blachman.

’Det var enten ham eller mig. Det var ikke noget med, at vi begge to kunne sidde en sæson til sammen. Det var uladsiggørligt,’ siger Remee.

Nu er der heldigvis rettet op på uenighederne imellem de to dommere, så nu er der plads til dem begge to ved dommerbordet igen. Line Rafn er også tilbage. DR starter en ny sæson op af talentprogrammet d. 2. januar, mens optaktsprogrammet starter allerede i morgen d. 27. december.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?