Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bliv chauffør for Rene Dif!

10:12 - 14. jun 2015

Bliv chauffør for Rene Dif! Rene Dif, Madbilen, Aqua

Bliv chauffør for Rene Dif! Rene Dif, Madbilen, Aqua
Rene Dif kan inden længe blive din næste arbejdsgiver.

Nu har du muligheden for at skrive den tidligere Aqua stjerne på dit CV.

Med den rette alder, adresse, et kørekort og muligheden for at sætte tid af både i hverdagene og weekenden, kan det være at Rene Dif kan blive din næste arbejdsgiver. Sådan skriver Diffen nu på sin Facebook profil.

- Chauffør søges. MELLEM 21 - 28 År. Er du en pligt opfyldende stabil person smilende og positiv og har du kørekort. Så er denne mulighed måske noget for dig her til sommer. Jeg søger nemlig en chauffør der kan starte den 19 juni og fremover både i weekend og hverdage. Og du skal helst bo i København. Send en besked her på FB hvis du er interesseret.

Hvorvidt der er tale om en chauffør for Diffen selv, eller om det bliver i Madbilen fremgår dog ikke, men Rene Dif har nok behov for assistance på begge områder. Han mistede nemlig selv sit kørekort tidligere i år, efter at have overskredet fartbegrænsningen på motorvejen.

Rene Dif kæmper i øjeblikket med en kæmpe gæld, efter at det kom frem at hans selskab Dif Holding kom ud af 2014 med et stort underskud på 1,3 millioner, så Madbilen skal blive en kæmpe succes for at redde ham ud af det økonomiske stormvejr.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?