Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bobbi Kristina-sagen: Fyren mistænkt!

10:10 - 09. mar 2015

Bobbi Kristina-sagen: Fyren mistænkt! bobbi kristina, whitney houston

Bobbi Kristina-sagen: Fyren mistænkt! bobbi kristina, whitney houston
Nick Gordon er nu indlagt på afvænningsklinik, men Bobbi Kristinas tante mener blot, at der er tale om en afledningsmanøvre.

Bobbi Kristinas faster påstår, at Nick Gordon efterforskes for forsøg på mord.

Den 31. januar blev afdøde Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, fundet livløs i et badekar og har siden ligget i kunstigt koma.

Lige fra starten har myndighederne efterforsket sagen som en mulig forbrydelse, og nu påstår Bobbi Kristinas tante, Leolah Brown, så, at hendes nieces kæreste, Nick Gordon, er hovedmistænkt i sagen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Påstanden kommer i forbindelse med, at Gordon for nylig medvirkede på showet 'Dr. Phil' for at tale om sine misbrugsproblemer, hvilket tanten dog blot ser som en måde at 'spinne' sig ud af problemerne.

"Nick Gordon efterforskes for forsøg på mord på min niece Bobbi Kristina Brown. Vi har store beviser for urent trav. Indtil efterforskningen er færdig af politiet, vil jeg anmode om, at hverken du eller nogen anden lægger platform til at spinne situationen til hans fordel," skriver Leolah Brown på sin Facebook-profil, direkte henvendt til Dr. Phil.

"Hvis Nick Gordon ikke har modet til at tale med min bror Bobby Brown og politiet om, hvad der skete den dag, min nieces krop blev fundet i et badekar, fortjener han ikke en platform til at tale til nogen af din kaliber, indtil efterforskningen er slut," fortsætter Leolah Brown, som i hele perioden har været en af pressens vigtigste kilder.

Nick Gordon blev i slutningen af omtalte interview med Dr. Phil opfordret af både værten og sin mor til at tage på afvænningsklinik.

Efter at have slået to af showets medarbejdere skulle den 25-årige mand angiveligt have indvilliget i forslaget.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?