Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bøde på 9,8 mio kan ruinere Aura!

09:25 - 21. apr 2016

Bøde på 9,8 mio kan ruinere Aura! Aura Dione, Janus Friis, skype, kærester, ekskærester, retsmøde, stævning

Bøde på 9,8 mio kan ruinere Aura! Aura Dione, Janus Friis, skype, kærester, ekskærester, retsmøde, stævning
Aura risikerer en bøde på knap 10 mio. kroner i sagen mellem hende og ekskæresten, Skypemilliadær Janus Friis.

Striden mellem den 31-årige sangerinde, Aura Dione, og hendes tidligere forlovede, den 39-årige Skype-milliadær Janus Friis, fortsætter. Nu risikerer Aura en bøde på knap 10 millioner kroner for udeblivelse af retsmøde.

Efter at Aura Dione og Janus Friis gik fra hinanden sidste forår, har Janus Friis forsøgt at ruinere sangerinden både i de amerikanske og danske retssale. Nu opgiver sangerinden endegyldigt kampen i de amerikanske retssale.

I USA har milliadæren stævnet Aura i to sager og den nødvendige juridiske hjælp for at kæmpe mod Janus Friis har drænet sangerindens økonomi. I en af sagerne er det Auras eget firma, der stævner hende for bedrageri, fordi Janus Friis, imens parret var sammen, overtog kontrollen af firmaet.

”Hun har ikke råd til at fortsætte krigen, som også i denne sag bliver mere og mere truende og aggressiv” fortæller Auras advokat, Bjarke Vejby.

Hvis sangerinden vælger at udeblive fra et af retsmøderne, kan hun risikere en udeblivelsesdom på op imod halvanden million dollars, der svarer til knap 10 millioner kroner.

”Konsekvensen bliver, at Janus Friis’ advokater i den sag nu vil gå efter struben på hende ved at prøve at få en udeblivelsesdom, gennemføre økonomiske sanktioner, søge at hindre hende i at optræde eller erhverve indkomst i USA eller andre steder på kloden hvor en amerikansk udeblivelsesdom kan håndhæves” siger Bjarke Vejby.

Også i Danmark har Skype-milliadæren stævnet sin tidligere forlovede for 15 millioner kroner, som Aura angiveligt skylder ham.

”Aura kan ikke mere hamle op med Janus Friis på grund af hans enorme formue” fortæller advokaten.

Det virker ikke til, at Janus Friis og hans advokater stopper før Aura er fuldstændig ruineret, men hverken milliadæren eller hans advokater ønsker at udtale sig om sagen.

Kilde: Ekstra Bladet

Se Clemens interview af Aura Dione da sangerinden havde stor succes:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?