Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Boksebrag på TV

12:12 - 04. maj 2007

Boksebrag på TV Oscar De La Hoya, Mayweather

TV 2 SPORT har sikret sig de eksklusive danske tv-rettigheder til VM-titelkampen i letmellemvægt mellem Oscar de la Hoya og Floyd Mayweather lørdag den 5. maj i Las Vegas – en begivenhed, der både interessemæssigt og økonomisk er i en klasse for sig selv.

Med et billetsalg, der har indbragt over 19 mio. dollars, har mødet mellem Oscar de la Hoya og Floyd Mayweather slået alle rekorder for entréindtægter til en boksekamp. Billetterne blev udsolgt på tre timer, og på det sorte market er prisen for en plads ved ringside op mod 15.000 dollars.

Det er ikke kun billetprisen og forventningerne, der er tårnhøje forud for ”århundredets boksebrag”. Uanset hvem af de to tidligere OL-guldvindere, der kan hæve WBC-verdensmesterbæltet over hovedet, bliver de ikke slået ud økonomisk. Tværtimod. De la Hoya menes at tjene over 25 mio. dollars på kampen, mens det for Mayweathers vedkommende drejer sig om cirka 10 millioner.

Begivenheden, der i USA sælges som pay-per-view, ventes at blive set af to millioner betalende husstande. Dermed vil den slå den hidtidige rekord fra 1997, da kampen mellem Evander Holyfield og Mike Tyson solgte 1,99 mio. tv-billetter til en samlet pris af over 100 mio. dollars.

Begge boksere har en imponerende statistik: Den forsvarende verdensmester, amerikanske Floyd ”Pretty Boy” Mayweather, har deltaget i 37 kampe og er hidtil ubesejret, mens landsmanden Oscar ”Golden Boy” de la Hoya kan mønstre 38 sejre i 42 kampe.

Mødet mellem Oscar de la Hoya og Floyd Mayweather finder sted i MGM Grand Garden i Las Vegas og sendes live og eksklusivt på TV 2 SPORT natten til søndag den 6. maj. Kampen starter omkring kl. 3, men allerede fra kl. 23 lørdag aften tæller TV 2 SPORT ned til boksebraget ved at vise højdepunkter fra nogle af de to giganters tidligere kampe.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?