Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bollywood-gudinde vandt Big Brother

11:34 - 29. jan 2007

Bollywood-gudinde vandt Big Brother Bollywood, Shilpa Shetty, Big brother

BOLLYWOOD-STJERNEN Shilpa Shetty kunne i weekenden gå ud af det britiske 'Big Brother' hus med en overbevisende sejr, da hun slugte 63 procent af stemmerne.

Efter 26 dage i frivillig 24 timers overvågning, en storpolitisk skandale og kedsommelige fjollerier, blev Shilpa endelig kåret som vinder af 'Celebrity Big Brother'.

Bookmakerne havde hende som kæmpe favorit og hun gav ingen plads til de 12 underdogs, der var i huset.

Shilpa, der - med god grund - også er kendt som "The Best Body in Bollywood", var oppe at toppes med en flok britiske tøser, som blev ledt af en tidligere vinder af 'Big Brother', Jade Goody.

25-årige Goody blev så hidsig at hun kaldte Shilpa "en hund". Det ledte til kæmpe demonstrationer, dukkeafbrændinger i Indien og Tony Blair måtte forklare, at racisme "ikke kan tolereres". Goody måtte have politibeskyttelse, efter hun blev stemt ud.

Men Shilpa er hurtig til at tilgive sin husfælle: "Den slags sker, og folk laver fejltagelser. Vi er alle mennesker, og vi laver alle fejl.

"Jeg ved helt sikkert, at Jade ikke sagde tingene for at være racist," afslutter den indiske skønhed.

At Shilpa endte som vinder, kan ikke overraske nogen. Hun har status som en gudinde i Indien og resten af deltagerne i huset er vraggods, der er skyllet op på kendis-stranden: en diskvalificeret 'Miss England', en falleret 'A-team'-skuespiller og en af Michael Jacksons brødre.

Tsk, det var en sølle konkurrence. 

Læs også   Mest populære