Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bono rasende

19:39 - 09. dec 2005

Bono rasende Bono, U2,

Australske U2-fans, regeringen i delstaten New South Wales og en lokal koncertarrangør er rasende på eBay. Auktionshjemmesiden får skyld for at hjælpe pengegriske billethajer med at score enorme ulovlige gevinster på videresalg af de efterspurgte billetter til gruppens koncert i Sydney den 31. marts.
Selv om spillestedet kan rumme 70.000 mennesker, var der udsolgt i løbet af en time, men nogle af billetterne ligger nu på eBay, hvor de tiltrækker tårnhøje bud fra fortvivlede fans, som gik forgæves til salgsstederne i mandags En af de udskældte hajer forlanger således mindst 12.000 australske dollars, cirka 55.000 kroner, for seks siddepladser ved siden af hinanden. Det er næsten 60 gange den påtrykte pris på 203 dollars, men alligevel har masser af U2-fans budt på dem.
Koncertarrangøren Michael Coppel og delstatens handelsminister Diane Beamer kræver, at eBay slår ned på denne trafik, og det gør indtryk. Ledelsen bag hjemmesiden har ifølge avisen The Daily Telegraph søgt hjælp hos en advokat. Både Coppel og Beaner frygter dog, at der også vil blive budkrig på eBay i næste uge, når billetsalget starter til den ekstrakoncert, U2 annoncerede i går. "Vi finder det dybt forkasteligt og opfordrer indtrængende folk til at lade være med at købe billetter på eBay", siger Coppel.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?