Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bookmaker udråber 'X Factor'-vinder!

15:50 - 26. mar 2015

Bookmaker udråber 'X Factor'-vinder! x factor, emilie esther, danske spil

Fredag går det løs med 'X Factor'-finalen i Herning, og spørger man Danske Spil, så er der ingen tvivl om, hvem vinderen bliver.

Der er lagt op til en fest af de helt store, når dette års 'X Factor' fredag bliver afgjort ved et enormt show i BOXEN i Herning.

Men selvom vi altså først i morgen får svar på, om det bliver Jógvan, Emilie Esther eller Ivarsson, Bang & Neumann, som løber med sejren, så har bookmakerne allerede udråbt deres klare favorit.

Det skriver SE og HØR.

Ifølge Danske Spil kan 15-årige Emilie Esther således godt se frem til en fejring af de helt store.

Og netop derfor skal der også smides seriøse knaster efter den unge sangerinde, hvis de, som sætter penge på hende, skal gøre sig forhåbninger om et ordentligt afkast.

Sølle 1.30 er oddset nemlig på vinderfavoritten.

"Vi ser Emilie som storfavorit i X Factor-finalen. Emilie har som den eneste af de tre finaledeltagere ikke prøvet at stå i farezonen på noget tidspunkt, og igennem alle uger har hun været vores favorit til den samlede sejr. Denne favoritværdighed har aldrig været større end nu," forklarer oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

Men også færøske Jógvan er en populær herre hos danskerne.

"Emilie har vi modtaget klart flest indskud på gennem hele X Factor-sæsonen. Men efter semifinalen er over halvdelen af alle indskud kommet på Jógvan. Der er givetvis en del Oddset-spillere, som husker den første færøske sejr til Linda Andrews tilbage i 2009, og som tror Jógvan kan gentage denne bedrift," lyder det fra Peter Emmike om rockede Jógvan, som står til odds 5.00 for en sejr.

Ifølge Danske Spil bliver gruppen Ivarsson, Bang & Neumann klare tabere, da en sejr til dem er vurderet til odds 8.00.

Om bookmakeren får ret, bliver vi meget klogere på i morgen. Du kan se med på DR1 fra klokken 20.00, når der tændes op for 'X Factor'-finalen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?