Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Borat får kunstpris i Kazakhstan

00:11 - 30. aug 2012

Borat får kunstpris i Kazakhstan Borat, Saca Baron Cohen

Sacha Baron Cohen, bedre kendt som den perverse journalist i filmen ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”, er nomineret til en kunstpris fra sit ”andet” moderland, det gloriøse Kazakhstan.

”Hvis statsembedsmænd helt mangler humor, bliver deres land til grin”, siger forfatteren Sapabek Asip-uly, der står for nomineringen.

Kun en lille procentdel af verdensbefolkningen vidste hvordan man stavede Kazakhstan (hvor skulle man sætte det forbandede ”h”?) og endnu færre kunne finde det på en globus før filmen, der - med sin racistiske, homofobiske og bizarre tv-vært i spidsen - rettede hele verdens opmærksomhed mod den glemte nation. Nu kan turistbureauerne berette om en stigende interesse for landet og det kan de takke jødiske Sacha Baron Cohen for.

Myndighederne i Kazakhstan valgte dog ikke at takke ham for den gratis reklame, men derimod at erklære ham som nationens fjende nummer ét. ”En meget komisk situation”, ifølge Cohen.

Sapabek Asip-uly siger: ”Borat har formået at inspirere til en intens interesse i hele verden for Kazakhstan - noget vores myndigheder ikke har formået i den tid vi har været uafhængige”Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?