Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Borat i problemer

00:05 - 15. nov 2006

Borat i problemer Borat, saturday night live,

Den kazakhstanske journalist Borat, eller Sacha Baron Cohen som han hedder i virkeligheden, indkasserede nogle lussinger, da hans frembrusende væremåde fik en mands sind i kog.

Den britiske komiker kom lige fra optagelserne til TV-programmet "Saturday Night Live" og var klædt ud som sit alter-ego.

"Jeg godt lide dine beklædninger. Er pæne. Må jeg venligst købe dem? Jeg vil dyrke sex med dem" sagde Borat i vanlig sjofel stil, men den endnu anonyme mand, brød sig ikke om kommentaren. Han svarede kommentaren med håndmadder og det var kun fordi en af Borats venner fik lagt sig imellem, at den succesrige komiker kunne stikke af.

Dette er ikke de første problemer, det kazakhstanske alter-ego får sin ejermand i problemer. Retsagerne vælter ned over Cohen efter hans film havde premiere. En landsby i Kazakhstan vil sagsøge ham for at fremstille dem som primitive bonderøve. To studenter fra USA påstår, at de blev drukket fulde og opfordret til at komme med racsistiske udtalelser, for derefter at blive lovet at filmen ikke ville blive vist i Amerika.

Mange vil have en bid af kagen. Succes tiltrækker problemer, Borat. 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?