Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Brad og Angelina vil købe græsk!

13:56 - 07. jun 2015

Brad og Angelina vil købe græsk! Brad Pitt, Angelina Jolie, Brangelina

Brad og Angelina vil købe græsk! Brad Pitt, Angelina Jolie, Brangelina
Det populære par er trætte af medierne.

Parret, som er et af de mest fotograferede i verden, har fået nok af journalister der konstant ligger på lur.

De to har derfor planer om at købe en græsk ø, skriver flere internationale medier. Parret har haft kig på den græske ø Gaia, og går i disse dage og overvejer en investering på cirka 31 millioner kroner, så fremtidens ferier kan sikres, uden konstant at skulle kigge sig over skuldrene efter paparazzierne.

En unavngiven kilde har sagt til OK!Magazine at Angelina har forelsket sig i stedet, som dog skal sættes lidt i stand. Men til prisen er parret fuldt indforstået, og har ikke nogen problemer med at skulle skabe deres eget ferie paradis.

Med i købet følger en tilladelse til at opføre 6 villaer, og Brad og Angelina får rigeligt brug for pladsen, når de medbringer alle seks børn. Så vil de til gengæld også frit kunne færdes på øen, uden at forældrene skal bekymre sig om der er fotografer der ligger på lur i buskene.

Penge til investeringen bør der bestemt også være rigeligt af. Parret har sat deres hus i New Orleans til salg for den nette sum af knap 43 millioner kroner. De købte ejendommen efter orkanen Katrina havde lagt New Orleans i ruiner, og Brad Pitt var involveret i at rejse midler til at genopbygge husene til de boligløse familier.

Med den nuværende græske økonomi i ruiner, er der ingen tvivl om at et salg af Gaia vil hjælpe i den Grækenlands meget pengetomme kasse.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?