Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Bradley Cooper snaver Ronaldos eks!

16:35 - 06. maj 2015

Bradley Cooper snaver Ronaldos eks! bradley cooper, irina shayk

Bradley Cooper snaver Ronaldos eks! bradley cooper, irina shayk
Irina Shayk ses her på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Skuespilleren og modellen Irina Shayk blev lystne under en fest arrangeret af Rihanna.

Bradley Cooper er populær blandt kvinderne, og senest har han fået fingrene i ingen ringere end Cristiano Ronaldos ekskæreste, modellen Irina Shayk.

Det fortæller kilder, som sammen med de to mandag deltog i et afterparty i forbindelse med det såkaldte Met Gala - en stor årligt tilbagevendende stjernespækket begivenhed på Metropolitan-museet i New York.

Den 40-årige skuespiller og den 29-årige model, som er blevet spottet sammen flere gange henover de seneste par uger, ankom til og forlod festen hver for sig, men derimellem blev der ikke lagt skjul på, at de var interesserede i hinanden.

Parret blev således til natklub-festen, der var arrangeret af Rihanna, indtil sent på natten, og meget af tiden brugte de to angiveligt i kælderen, hvor den stod på masser af kysseri.

Det fortæller kilder til New York Posts Page Six.

"De var meget tætte hele aftenen," tilføjer en kilde.

Bradley Cooper brød for nylig med modelkæresten Suki Waterhouse, mens Irina Shayk gik fra Cristiano Ronaldo efter et fem år langt forhold.

Blandt de andre fremmødte til Rihannas fest var Leonardo DiCaprio, Madonna, Justin Bieber, Miley Cyrus og Jennifer Lawrence.

Her er kort stemningsbillede fra det stjernespækkede afterparty:

Læs også   Mest populære