Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Breinholt i nyt originalt talkshow!

18:05 - 27. aug 2014

Breinholt i nyt originalt talkshow! tv 2, anders breinholt

Hele Danmarks 'Natholdet'-vært toner snart frem på skærmen i nyt stort underholdningsprogram på TV 2.

I løbet af de sidste fire år har Anders Breinholt, via værtsrollen på 'Natholdet', indtaget tronen som kongen af late night, og fra fredag den 19. september inviterer værten indenfor til nyt talkshow på TV 2.

Programmet, ’Breinholt & Venner’, vil hver fredag — i allerbedste sendetid — blande samtale, musik, leg og sketch med spændende gæster.

Det er kort sagt Anders Breinholt, som man kender ham, men i en helt ny ramme, der ikke ligner et klassisk talkshow.

"Breinholt er en af de få værter, der ikke tager særlige hensyn til former og etikette. Den umiddelbarhed, der ligger i — stort set uden filter — at sige, hvad man tænker og samtidig at kunne slippe afsted med lidt af hvert, fordi der altid er en respekt bag hvert et ord, er en sjælden egenskab i mediebilledet. Det samme gælder den række af kendte gæster, han hver fredag får besøg af," siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

"Fredag er den aften, hvor hele Danmark hygger sig med deres venner, og det samme gør vi på TV 2."

Ideen er, at Anders Breinholt hver uge får besøg af en ny ven i studiet, og alt fra aktiviteter og scenografi vil variere fra gang til gang afhængigt af, hvilken ven værten har inviteret.

"At vi kalder programmet ’Breinholt & Venner’, sigter til stemningen i programmet. Mine venner er nogen, jeg hygger mig med, og som jeg er lidt tættere på, end jeg er på alle andre. Og så kan jeg have det pissesjovt med mine venner. Den stemning går vi efter i ’Breinholt & Venner’," siger Anders Breinholt og fortæller videre:

"Jeg kommer til at invitere folk i studiet, som jeg ved, mange danskere gerne vil lære bedre at kende. Vi laver et program, der kommer til at emme af stemning — et show, hvor vi skal tale sammen, lege sammen og hygge os helt vildt sammen, ikke mindst med seerne."

Fans af ’Natholdet’ skal dog ikke fortvivle, for succeskonceptet fortsætter. Dog byder efterårssæsonen, som har premiere mandag den 22. september, på en ny værtsopstilling.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?