Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Brian Mørk i storm efter voldtægtsjoke!

10:10 - 14. aug 2015

Brian Mørk i storm efter voldtægtsjoke! brian mørk

Komikeren er kommet i problemer efter Facebook-opdatering om opdigtet voldtægt.

Komikere leger ofte med grænsen for det politisk korrekte, me ifølge en lang række danskere på Facebook er Brian Mørk med sin seneste opdatering alligevel gået for langt.

Det skete, da han i går jokede med en historie om en opdigtet voldtægt i Sønderborg.

"Er det ved at blive et fast ritual i unge pigers vej til at blive voksne kvinder?" skrev komikeren på Facebook, hvor han samtidigt linkede til en historie fra TV Syd ved navn 'Voldtægts-anmeldelse var opdigtet'.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Updaten har fået sindene i kog hos en lang række af Mørks 28.000 følgere.

"Der blir sgu ikke ro på, med den ækle update, du. Voldtægtsjokes har været sjove siden ... Aldrig! Du er FÆRDIG som komiker. Du er tvsluk," lyder den kontante konklusion eksempelvis fra Majbrit Høyrup.

Flere tolker Mørks også opdatering som en faktisk påstand om, at alle unge kvinder indgiver falske voldtægtsanklager, men andre ser det som komikerens støtte til en 'voldtægtskultur'.

Den udskældte komiker forsøgte senere selv at få ro på gemytterne i en ny update.

"Jeg har ikke på nogen måde gjort grin med voldtægtsofre eller trivialiseret hvor frygtelig en oplevelse det må være. Men vi lever i en shitstormkultur. En krænkelseskultur. Der er gået sport i at blive forarget eller fornærmet. Og det allervigtigste er at vise omverdenen at man selv har de rigtige meninger og er et godt menneske. Det er sådan set det som det drejer sig om," skriver han og fortsætter:

"Hvis du oprigtigt tror at jeg er fortaler for en voldtægskultur, så er jeg ligeglad. Hvis du oprigtigt tror at jeg håner piger der har oplevet seksuelle krænkelser, så er jeg ligeglad. Hvis du oprigtigt mener at jeg ikke synes at voldtægter er et stort problem, så er jeg ligeglad. Hvis du har været udsat for en voldtægt, så er jeg oprigtigt ked af det. Helt ind i hjertet."Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?