Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Britney barberede håret

12:50 - 19. feb 2007

Britney barberede håret Britney Spears, skaldet

POP-prinsessen Britney Spears har mistet håret - og nogle mener også forstanden.

'You Drive Me Crazy'-sangerinden gik ind på en frisør-salon i Los Angeles og bad de måbende frisører trimme hende. Efter personalet havde nægtet at følge hendes ordre, greb hun selv barbermaskinen og klippede hver en lok af sit hoved.

Et publikum havde samlet sig udenfor salonen og var begyndt at filme hende, men intet stoppede blondinen, der var fast besluttet på at lave en 'G.I. Jane'. Video med den skaldede Britney er selvfølgelig endt på nettet.

Presset på super-stjernen har været stort i mange år. Siden hun brød igennem som 18-årig er Britney flere gange brudt sammen i gråd og flere psykologer spår, at vi kun har set toppen af isbjerget.

Hun startede sin karriere som en uskyldig, jomfruelig sangerinde, men gennem årene faldt hun ned i et hul og forvandlede sig til en white-thrash kone sammen med den talentløse rapper & danser, ex-manden Kevin Federline (var der nogen, der sagde Vanilla Ice?).

Et forlist ægteskab, afslørende billeder fra oppe under nederdelen & den konstante hagl af kritik af hendes (manglende) egenskaber som mor, er alle faktorer, der kunne være med til at få Britney til at slå klik.

Frisør-salonen har sat Britneys hår til salg på Ebay - bud på omkring 5,5 millioner kroner er angiveligt blevet registreret.