Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Britney-undertøj: Christopher i himlen!

10:11 - 26. sep 2014

Britney-undertøj: Christopher i himlen! christopher, britney spears

Britney-undertøj: Christopher i himlen! christopher, britney spears
"Hate my job" skriver Christopher ironisk til dette Instagram-foto.

Christopher var lutter smil, da han i går omgav sig med letpåklædte modeller ved popdronningen Britney Spears lancering af sin nye undertøjskollektion i København.

Torsdag fik København besøg af verdensstjernen Britney Spears, som skulle præsentere sin nye undertøjskollektion, der er udviklet i samarbejde med det danske firma 'Chance'.

Det skortede ikke på storslåenhed under mode-eventen, hvor publikum blandt andet kunne nyde Danmarks længste catwalk og Danmarks største storskærm.

Christopher, som stod for et af de musikalske indslag, virkede heller ikke synderligt utilfreds med oplevelsen. Det skriver Ekstra Bladet.

Dømmer man på sangerens egen billed-deling på Instagram, var det ikke mindst de mange sparsommeligt påklædte modeller, som gav ham noget at smile over.

Og måske det var Remees eks, Simona Popovic, som gjorde Christopher særligt glad, for hun var nemlig en af de hyrede modeller, der skulle vise Britneys kollektion frem på catwalken.

Christopher behøver dog ikke engang tage hjemmefra for at være omgivet af modeller, for også i privaten findes en af slagsen. Han danner nemlig par med modellen Cecilie Haugaard.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?