Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Britney vil skilles

13:06 - 09. nov 2006

Britney vil skilles Britney Spears, Kevin Federline, skilsmisse

Popstjernen Britney Spears, 24, har smidt skilsmissepapirerne på bordet ved en domstol i Los Angeles, angiveligt efter et voldsomt skænderi med Kevin Federling, 28.

Federline, eller K-Fed som han også kaldes, var pop-prinsessens back-up danser, inden de blev gift - efter en tre måneder lang romance. Britney blev gravid og Kevin startede sin rap-karriere, da han havde nok presseomtale til at udgive et album. Salget af albummet går meget trægt.

Ifølge kilder tæt på hovedpersonerne i denne skilsmisse, har bruddet været under opsejlning længe. Det var Federline, der ikke mødte op til en aftale med Britney, som fik bægeret til at flyde over. En rasende Britney startede et kæmpe skænderi, der endte med skilsmisse.

I mandags var unge Britney var på besøg i det amerikanske talkshow "David Letterman", men intet tydede på, at hun var på vej ud i en ægteskabelig krise.

Britney har søgt om at få retten til deres to børn, et-årige Sean Preston og to måneder gamle Jayden James. Desuden forsøger hun at beholde hendes værdifulde smykker for sig selv.

Federline havde ikke mange penge, da han giftede sig med den unge Britney, og nu vil han sandsynligvis prøve at rage en god portion penge til sig for ulejligheden med ægteskabet.

Dette er Britneys anden skilsmisse. For to år siden giftede hun sig i 48 timer med barndomsvennen, Jason Alexander, i Las Vegas.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?