Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Britneys breakdown, part 2

14:47 - 23. feb 2007

Britneys breakdown, part 2 Britney Spears, sindsyg, Kevin Federline

BRITNEY Spears fald fra tinden er langt og gør ondt - meget ondt på de paparazzi-fotografer som hun gennembankede med en paraply, da de blev lidt for nærgående.

Ja, vi skriver mange Britney-historier på tvguide.dk for tiden, men hendes bizarre opførsel gør, at historierne ligger lige til højrebenet.

Det ser virkelig ud til, at Britney er gået op i sømmene og har mistet forstanden. Efter hun blev omringet af en flok paparazzi på en tank-station, blev hun så rasende, at hun gik til angreb på dem med en paraply.

Hun kastede om sig med skældsord og tævede løs på en bil og en fotografs rygstykke.

Efter skaldede Britney var færdig med angrebet, kastede hun sig ind i sin bil og susede væk. Alt blev selvfølgelig fotograferet og filmet - videoerne er selvfølgelig også havnet på internettet.

Igennem de seneste måneder har den 25-årige sangerinde været omgivet af skandaler: Trusseløse drukture, en skilsmisse og en tur på frisør-salon, hvor hun barberede alt håret af, er blot nogle eksempler på de gerninger, der får hende på forsiden af hele verdens gossip-blade.

Men det ser ud til, at det er frygten for at miste sine børn til ex-manden Kevin Federline, der virkelig fik Britney til at koge over. Angiveligt har Federline krævet, at Britney tjekker ind på en klinik, før han vil lade børnene komme tæt på hende.

Hun er mange gange blevet kritiseret for hendes (manglende) egenskaber som mor og det kan betyde, at hun mister myndigheden over dem i den kommende skilsmisse-retssag. At hun også formår at opføre sig fuldstændigt psykotisk, hjælper nok heller ikke.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?