Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Camilla Framnes' nye bryster!

16:35 - 10. apr 2016

Camilla Framnes' nye bryster! Camilla Framnes, brystoperation, bryster, de unge mødre

Camilla Framnes' nye bryster! Camilla Framnes, brystoperation, bryster, de unge mødre
Camilla Framnes' viser stolt sine nye bryster frem på sin blog.

Camilla Framnes føler sig feminin og lækker igen efter, at hun har fået lavet nye bryster. Nu viser hun dem frem på sin blog.

De Unge Mødre-kendissen har efter et stort vægttab lagt sig under kniven og fået lavet nye bryster. Med brysterne kom et løft til selvtilliden og Camilla viser nu stolt sine nye bryster frem på hendes blog.

“JEG er så ovenud lykkelig, de er simpelthen bare så flotte mine bryster, de er 10.000 gange pænere nu end nogensinde før, af hvad jeg kan huske ti hi. Jeg føler mig som en rigtig kvinde igen, og glæder mig sindsygt meget, til jeg skal ud og købe nyt undertøj, for ikke at nævne bikini, som jeg bare kan vælge og vrage, fordi mine bryster kan bærer det hele” skriver den 27–årige unge mor.

Brystoperationen kostede Camilla 53.000 kroner på Nygart Privathospital, men hun understreger at det var alle pengene værd på sin blog.

“Det bliver en helt speciel sommer for mig, både fordi jeg har tabt mig, og fordi jeg føler, jeg kan gå i noget anderledes tøj, som sidder godt, og jeg føler mig tilpas i. Men også fordi, jeg har fået et bryst, som sidder, hvor det skal, og skal ikke være bekymret for, de springer ud nogen steder” skriver Camilla på sin blog.

Kilde: Realityportalen

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?