Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Carl Plum skal i fængsel for ponydrab!

16:49 - 14. okt 2014

Carl Plum skal i fængsel for ponydrab! carl plum, camilla plum

Carl Plum skal i fængsel for ponydrab! carl plum, camilla plum
Carls mor, Camilla Plum, forlod allerede retsbygningen i frokostpausen og var altså ikke til stede under domsafsigelsen.

Tv-kokken Camilla Plums søn, Carl Plum, samt dennes kammerat, straffes med fængsel i 30 dage for dyremishandling. Samtidigt skal de betale sagens omkostninger.

I dag kom afgørelsen i sagen, hvor Carl Plum, tv-kokken Camilla Plums søn, stod anklaget for at mishandle og slagte en pony.

Den 25-årige tiltalte blev, sammen med en medvirkende kammerat, kendt skyldig i dyremishandling, ulovlig slagtning og ulovlig besidelse af en kniv og idømt 30 dages ubetinget fængsel. Det skriver BT.

"Vi har dømt i overensstemmelse med tiltalen for begges vedkommende. Vi lægger vægt på — og vi kan kun forholde os til videoen — at det er sket i fællesskab, det er nøje planlagt og man medbringer de redskaber, man har tænkt sig at aflive hesten med. Én trækker hesten, én filmer, og på den måde har man fordelt ansvaret imellem sig," siger dommeren i sin begrundelse for dommen.

Sagen begyndte tilbage i juni, hvor ponyen Tarzan blev fundet død og hovedløs på stranden i Tisvildeleje. Det viste sig, at hesten kom fra tv-kokken Camilla Plums gård, men først senere stod det klart, at det var hendes søn, der havde slagtet den. Angiveligt for at kunne servere hestebøffer til sine venner på Sankt Hans aften.

Anklagemyndigheden brugte i retten en video, som Carl Plum, hans medtiltalte og en veninde optog af slagtningen. På baggrund af både billedmaterialet og selve liget af den døde pony har det været muligt at vurdere hændelsen i ganske stor detaljegrad.

"Luftrøret er skåret over, før hesten er død. Halsen er skåret over der, hvor der er længst ind til luftvejene, og derfor vurderes det, at hesten har været udsat for behandling med karakter af mishandling," lød det i en rapport, som Det Veterinære Sundhedsråd lavede om sagen.

I rapporten fremgår det også, hvordan hesten før slagtningen ikke bliver slået ordentligt bevidstløs.

De to tiltalte har hele tiden nægtet sig skyldige, og de har nu begge bedt om betænkningstid i forhold til, om dommen skal ankes.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?