Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Caroline: Drop nu spørgsmål om Rory!

16:01 - 26. aug 2015

Caroline: Drop nu spørgsmål om Rory! caroline wozniacki, rory mcilroy

Caroline: Drop nu spørgsmål om Rory! caroline wozniacki, rory mcilroy
Caroline og Rory, da de stadig var et par.

Den danske tennisstjerne har fået nok af journalister, som spørger ind til det for længst afsluttede forhold med den irske golfspiller.

Det blev dækket af alverdens medier, da Rory McIlroy sidste år droppede Caroline Wozniacki kort før deres bryllup, men nu har danskeren fået nok af at høre om sit forliste forhold.

I et nyt interview med The New York Post slår hun fast, at hun selv har lagt bruddet bag sig og gerne vil have, at medierne stopper med at spørge ind til det.

"Jeg er så meget videre i mit liv, og jeg er meget gladere nu. Jeg synes ikke, der er nogen grund til at åbne op for det igen," forklarer Caroline Wozniacki og fortsætter:

"Naturligvis har det forhold lært mig rigtig meget og gjort mig til den person, jeg er i dag, men nu er jeg kommet videre, Rory er kommet videre, og jeg er klar til, at medierne også kommer videre."

Én ting er afsluttede forhold - noget andet er nuværende. Men rygterne om, at den danske atlet i øjeblikket skulle date den amerikanske sportsudøver J.J. Watts vil hun dog heller ikke svare på.

"Lad os ikke tale om det," lyder det kort og kontant fra Caroline, da journalisten fra The New York Post spørger til det.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?