Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Caroline Fleming er single igen!

17:49 - 16. maj 2015

Caroline Fleming er single igen! Caroline Fleming, Nicklas Bendtner, Christian Hostetter, Rory Fleming

Caroline Fleming er single igen! Caroline Fleming, Nicklas Bendtner, Christian Hostetter, Rory Fleming
Caroline Fleming har tidligere dannet par med Nicklas Bendtner, med hvem hun har sønnen Nicholas.

Se & Hør afslører nu at forholdet til amerikaneren Christian Hostetter er gået i vasken.

Hun har prøvet lidt af hvert. Tilbage i starten af årtusindet var hun gift med Rory Fleming, arving efter James Bond forfatteren Ian Fleming. Senere kom turen så til Nicklas Bendtner, og senest har Caroline Fleming dannet par med den 27-årige amerikanske finansmand Christian Hostetter.

Men ifølge en kilde tæt på Caroline ser de nu ikke længere hinanden. Dermed er forholdet bravt sluttet, knapt som det er kommet igang. De to har nemlig kun dannet par siden 2014.

Flere billeder dokumenterede ellers et meget lykkeligt par i julemåneden sidste år, og Christian nåede da også at blive introduceret til Carolines 3 børn, Alexander, Josephine og Nicholas, ligesom de sammen rejste til København i december, hvor de tog ophold på Hotel D'Angleterre.

Caroline Fleming blev i 2008 skilt fra Rory Fleming, med hvem hun har børnene Alexander og Josephine. Senere var det Nicklas Bendtner der spillede op til dans, men det faldt ikke i Carolines smag i længden.

Efter bruddet med Christian Hostetter, må Caroline Fleming altså igen på jagt efter en passende gemal, men kan i mellemtiden nyde singlelivet i London, hvor hun til dagligt bor.

Caroline Fleming har endnu ikke selv kommenteret på bruddet.

Læs også   Mest populære