Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Caroline Fleming taget i kæmpeløgn!

08:50 - 05. nov 2015

Caroline Fleming taget i kæmpeløgn! caroline fleming, ladies of london

Tv-baronessen smurte mere end tykt på, da hun skulle imponere de andre fine damer i den amerikanske serie 'Ladies of London'.

I det amerikanske reality-program 'Ladies of London' lægger Caroline Fleming lægger ikke skjul på, at hun er noget af en berømthed i Danmark.

Ja, faktisk smører den danske eks-baronesse enormt tykt på overfor de resterende London-damer.

Det skriver Ekstra Bladet.

I en af episoderne har Caroline hele slænget med på tur til Danmark, hvor de blandt andet skal se familieslottet, og allerede i lufthavnen står SE og HØR klar med blitzende kameraer.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var det dog Caroline Flemings egne folk, som på forhånd havde adviseret sladdermagasinet og fået fotograferne til at troppe op.

Danskeren fortæller i samme afsnit om, hvordan de aggressive paparazzier var grunden til, at hun i sin tid flyttede til England.

"I Danmark er der så mange paparazzier, så at rejse til England var en meget bevidst beslutning. Jeg ville være den person, jeg er, uden konstant at blive set og bedømt af andre," lyder det fra hende.

Men her er ifølge Ekstra Bladet tale om en direkte løgn.

Caroline Fleming relokerede nemlig til de britiske øer allerede i 1995 - ti år før hun første gang optræder i en artikel herhjemme.

Læs også   Mest populære