Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Caroline onanerede i ensomhed!

11:25 - 17. apr 2016

Caroline onanerede i ensomhed! Caroline, paradise hotel, 2016, sæson 12

Caroline onanerede i ensomhed! Caroline, paradise hotel, 2016, sæson 12
Caroline afslører at hun onanerede og læste bøger imens hun ventede på at komme tilbage på Paradise Hotel.

Den høje blonde Paradiso, der ifølge sig selv den lækreste i flokken, brugt den kedelige ventetid før hun igen kunne tjekke ind på Paradise Hotel med at onanere.

Med mantraet om, at man altid kan tage en fyr med hjem, hvis man vil det, er Caroline blevet kendt for adskillige scener, hvor hun tilfredsstiller sig selv sammen med Julie, først under lagnet og senere i poolen.

Den blonde Paradiso har nu fået sit comeback på hotellet og fortæller, at ventetiden blev brug på at onanere og læse bøger.

“Da jeg røg ud fra ‘Paradise-Hotel’, sad jeg for mig selv i otte dage på et hotel, jeg havde ikke min mobil, og jeg fik ikke noget selskab, medmindre jeg skulle rykke hotel. Så jeg sad faktisk for mig selv og læste bøger og onanerede, det var lidt kedeligt”

“Jeg fik at vide, at jeg ikke måtte gå ud for hotel, fordi der var all-inclusive på hotellet. Og så havde jeg fået sådan et armbånd på, så jeg kunne få alt gratis på nær alkohol, så kunne jeg sidde der – det var lidt trist” sagde Caroline i et interview til JuicyPlay.

Caroline er nu tilbage til fest og alkohol på Paradise Hotel, hvor glæden over genforeningen med især Mathias, som Caroline tidligere hyggede sig med i poolen, var stor for den kønne blondine.

“Det var fedt at være tilbage på hotellet igen, der var selvfølgelig nogle mennesker, jeg ikke havde håbet på at se, men jeg var da glad for at være tilbage. På tidspunktet, hvor jeg tjekkede ind igen, ville jeg jo gerne se Mathias og Julie, og de var der begge to. Det var rigtig dejligt at se Mathias” fortalte Caroline.

Kilde: Realityportalen.dk

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?