Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Casper C. sviner reality-verdenen!

15:59 - 21. aug 2015

Casper C. sviner reality-verdenen! casper christensen, klovn

Casper C. sviner reality-verdenen! casper christensen, klovn
Casper Christensen blev sidste år gift med Isabel Friis-Mikkelsen.

'Klovn'-stjernen mener, reality har ødelagt det fede ved at være kendt.

Casper Christensen er en kendt herre i Danmark, men ifølge komikeren selv er livet på forsiderne ikke så godt, som det var engang.

Forklaringen? Opblomstringen af reality-tv.

Det fortæller Casper i et nyt interview med Apropros Magazine.

"Det er super ufedt at være kendt," siger han og fortsætter:

"I gamle dage var det sådan 'uha, han er kendt', men med realitybølgen er der gået sindssyg inflation i det. Det kan godt være fedt nogen gange, men det er ikke smart længere. Det er godt og grundigt smadret af de der realitystjerner, fordi de ikke kan noget som helst. Undskyld, jeg siger det. De har ikke noget på hjerte, og de vil ikke noget andet end at være kendte."

Sådan lyder dommen fra den 47-årige komiker, som selv slog igennem med 'Husk lige tandbørsten' tilbage i 1995 og siden er klatret videre op af kendisstigen med projekter som 'Casper og Mandrilaftalen', 'Langt fra Las Vegas' samt 'Klovn'-konceptet.

Der er dog dele af livet som kendt, Casper Christensen tilsyneladende ikke har noget imod. Blandt andet privatøkonomien og sin store Fredriksberg-bolig er han ganske godt tilfreds med.

"Jeg har altid været fuldstændig ligeglad med at sige højt, at jeg har penge og bor fedt. Til gengæld betaler jeg min skat. Snyder ingen steder. Og jeg har arbejdet hårdt hele mit liv. Også hårdere end de fleste andre i den her branche. På den måde er det meget fair," lyder det fra Christensen.

Herunder kan du se traileren til 'Klovn - Forever', der er i biografen fra den 24. september.

Læs også   Mest populære