Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Casper Christensen mister millioner!

17:03 - 12. dec 2015

Casper Christensen mister millioner! Casper Christensen, Congo

Casper Christensen mister millioner! Casper Christensen, Congo
Congo-underskuddet er ikke til at smile over. Men komikerens natklub nyder stor succes.

Casper Christensens smarte restaurant har været en dyr affære.

Det går heldigvis godt med Casper Christensens film- og tv-projekter. For hans hedengangne restaurant Congo har bestemt ikke bidraget til bundlinjen i hans efterhånden velvoksne forretningsimperium.

Restauranten Congo blev åbnet til stor opmærksomhed fra mediernes side, og den havde bestemt også et interessant koncept med noir-indretning, fusionskøkken og ejerkreds af kendisser.

Men efter et år måtte Congo lukke og slukke, og det bøder komikerens regnskab stadig for med et underskud på 2.288.824 kroner. Det skriver Her & Nu.

“Der er underskud, fordi vi har beholdt selskabet selvom Congo er lukket. Til gengæld går det rigtig godt for Sunday,” siger Casper Christensen ifølge ugebladet.

Han oplyser, at alle kræfter nu er lagt i natklubben Sunday, som han er gået ind i sammen med nattelivskongerne Simon Lennet og Simon Frank. De to var også medejere af Congo.

Den populære natklub havde ifølge Casper Christensen et overskud på fem millioner det seneste år.

Den måske største komiker i Danmark fortæller til Her & Nu, at han har mange flere forretningsvisioner.

“Vi har masser af ideer, men de er hemmelige. Vi kommer jo til at ligne idioter, hvis vi siger det, og det ikke bliver til noget. Det har vi jo prøvet før,” forklarer han.

Casper Christensen har tidligere luftet planer omkring at åbne et fest-hotel på den afrikanske ø Zanzibar, men de er nu skrinlagt. 

 

 

Læs også   Mest populære