Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Casper og Isabel festede til i morges!

08:34 - 15. sep 2014

Casper og Isabel festede til i morges! casper christensen, Isabel Friis-Mikkelsen

Der var absolut ikke sparet på noget, da Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen i går blev gift — særligt den eksklusive bryllupsfest var præget af luksus.

Casper Christensen kunne i går eftermiddag endelig sige "Ja" til sin Isabel Friis-Mikkelsen, da de to blev gift i Vor Frue Kirke i København.

Begivenheden stoppede dog naturligvis ikke ved selve vielsen, og BT har dagen derpå talt med en lykkelig, omend groggy, komiker om den efterfølgende bryllupsfest, som blev afholdt på Papirøen i København.

"Det var ni retter fra 'Umami', og første ret var en makirulle lavet af guld. Så var vi ligesom i gang," fortæller Casper Christensen.

Ved festen opholdt de i alt 75 gæster sig i en stor hal, som var bygget om til tre forskellige venues. Det første rum blev brugt ved ankomsten, og det andet rum bød så på ét langt bord, som alle 75 gæster sad om. Det var her, at en række kokke stod for de ni retter mad.

Endeligt var der i det tredje rum bygget en kinesisk natklub, som blev brugt senere på aftenen.

Den musikalske underholdning i den forbindelse stod TopGunn for, hvorpå Le Gammeltoft og Peter Visti spillede op til dans med DJ-set.

I øjeblikket befinder Casper Christensen og Isabel Friis Mikkelsen sig på D'Angleterre i København, og hotellet danner også rammen om deres "bryllupsrejse".

"Vi bliver her et stykke tid - vi elsker København. Rejse gør vi så meget gennem mit arbejde, så vi vil hellere være her," siger Casper Christensen til BT.

Der er muligvis også brug for at puste en smule ud efter nattens fest, som angiveligt fortsatte indtil klokken 5 i morges.

Komikeren beretter i øvrigt, at han stadigvæk har konfetti i håret.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?