Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Charlize Theron klar til børn!

17:31 - 29. apr 2015

Charlize Theron klar til børn! charlize theron, sean penn

Charlize Theron klar til børn! charlize theron, sean penn
Charlize Theron med hendes forlovede, Sean Penn.

Den sydafrikanske skuespiller melder nu ud at hun ønsker at udvide familien med hendes forlovede, Sean Penn.

Skuespilleren som i forvejen har den 3-årige Jackson, som hun adopterede inden hun fandt sammen med Penn, meddeler i et interview med det italienske magasin IO Donna, at hun vil have flere børn for at få mere kærlighed i det lille hjem.

I interviewet blev hun spørgt hvorvidt hun ønskede flere børn og svaret var klart: "Ja, jeg har altid villet have børn!"

Theron som indledte forholdet med Penn i 2014, erkender at hun aldrig har været mere lykkelig, selvom hun er lidt pinlig over at skulle diskutere den kærlighed de deler sammen.

"Jeg er utrolig glad og lykkelig, men er ikke særlig god til at om mit privatliv, men jo, jeg må indrømme at jeg er utrolig glad. Hvorfor? Lad os sige at generelt bliver du tiltrukket af mennesker der tænker ligesom dig, og deler dine interesser. Hvis vi så tilføjer at denne 'mand' du gerne vil vide alt om, også er en gammel ven, og vi har snakket sammen i 18 år... Nu, hvor jeg har nået en alder af 20, skal jeg ikke bevise noget for nogen, bare fordi jeg viser mig selv på en bestemt måde."

Brylluppet, som ventes at forestå til sommer, bliver Therons første, mens Sean Penn har været gift to gange tidligere, først med Madonna, og siden med Robin Wright fra 1996 til 2010.

Penn har i forvejen to voksne børn, sønnen Hopper og datteren Dylan, som han fik sammen med Robin Wright.

Penn må bestemt have talenter. I 2011 var Charlize Theron nemlig overbevist om at ægteskab ikke var for hende. Se hendes interview med Piers Morgan her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?