Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Chris Martin: Jolie og Pitt truede mig!

16:57 - 19. dec 2014

Chris Martin: Jolie og Pitt truede mig! coldplay, chris martin, angelina jolie

Chris Martin: Jolie og Pitt truede mig! coldplay, chris martin, angelina jolie
Skal man tro Chris Martin, gør ægteparret Jolie og Pitt brug af ufine tricks.

Chris Martin påstår jokende, at han blev kidnappet og truet af Angelina Jolie og Brad Pitt.

Det er ikke småting, Coldplays forsanger, Chris Martin, skal finde sig i, når folk forsøger at få ham til at medvirke på deres projekter.

Således har musikeren fortalt vulture.com, at selveste Angelina Jolie bortførte og truede ham til at skrive og indspille sangen 'Miracles' til hendes nye film 'Unbroken'.

"Jeg fik en besked, som lød: 'Mød mig det hemmelige sted. Du får bind for øjnene og bliver samlet op af syv tidligere marinesoldater.' Så de bortførte mig, slog mig bevidstløs og gav mig en dosis peberspray. Da jeg vågnede, befandt jeg mig på en kontor, hvor Brad Pitt lavede armbøjninger og Angelina Jolie bare sad iført sin krone," siger 37-årige Martin og fortsætter:

"Der var også en fyr, som pressede en kniv mod min hals. Han sagde: 'Skriv mig en sang — ellers vanker der.' Brad Pitt sagde så: 'Ja, det ham den anden sagde.'"

Efter den underholdende, men måske ikke helt sandfærdige beskrivelse af begivenhederne gav Chris Martin udtryk for, at han faktisk havde været enormt beæret over tilbuddet om at medvirke på filmens soundtrack.

"Begrænsninger kan være til hjælp, når man forsøger at skabe... Det er det samme, når nogen siger til mig: 'Her er en film og en bog. Skriv noget om det.' Det er rart, at have sådan nogle begrænsinger, for hvis ikke de er der, hvor starter man så?" lyder det fra musikeren.

Coldplay-sangeren optrådte for nylig med 'Miracles' til en begivenhed i forbindelse med lanceringen af Jolies film. Du kan se klippet her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?