Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Christiane afslører babynavn!

10:27 - 16. aug 2016

Christiane afslører babynavn! Christiane Schaumburg-Müller, Liam O'Connor, afslører, baby, navn

Christiane Schaumburg-Müller afslører nu navnet på hendes og Liam O'Connors kommende barn.

Christiane Schaumburg-Müller og kæresten Liam O'Connor bliver snart forældre, og nu afslører Christiane navnet på den kommende baby.

”Selvfølgelig har Hr. Baby allerede et navn – jeg er slet slet, slet ikke typen, der har nerver til at vente med sådan noget. Længe før han overhovedet blev undfanget, havde han et navn. Lidt sværere var det, hvis Hr. Baby var blevet en pige, for der står en del muligheder på listen (ja, jeg har en liste, og den får I ikke at se :-) …), skriver hun.

Parret har valgt navnet Constantin til deres kommende søn, skriver Christiane Schaumburg-Müller i et indlæg på sit online livsstilsmagasin ChriChri.dk.

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C overvejede mange navne før deres valg faldt på Constantin.

”Det er et latinsk navn, ikke udbredt i Danmark, men derimod i bl.a. Grækenland, Cypern og den ortodokse del af Albanien”, skriver Christiane Schaumburg-Müller, der ikke er i tvivl om, at navnet passer perfekt til den lille ny baby.

”For os er han allerede en lille Constantin. Han kan ikke komme ud og ikke ligne en Constantin, for det er allerede hans navn. Hverken Liam eller jeg kender nogle, der hedder navnet, eller har nogen forudfattet association til det, så Hr. Baby er 100% navnet”, skriver hun.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?