Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Christiane taler ud om bruddet!

13:54 - 07. jun 2015

Christiane taler ud om bruddet! Liam O'Connor, L.O.C., Christiane Schaumburg-Müller

Christiane taler ud om bruddet! Liam O'Connor, L.O.C., Christiane Schaumburg-Müller
Parret mens alt var fryd og gammen.

TV-værten takker nu for den massive support og støtte hun har modtaget efter hun oplyste om bruddet med ægtemanden.

Efter syv år sammen, og ægteskab siden 2012, meddelte Christiane Schaumburg-Müller forleden på sin instagram profil at hun og ægtemanden Liam O'Connor, bedre kendt som L.O.C. har besluttet at gå hver til sit.

Skuespillerinden er for tiden rejst til sydens sol og palmer for at dulme smerterne, og takker nu alle sine følgere for deres varme og støtte.

– 1000 tak for alle de søde og ærlige kommentarer. Tænk, at man kan modtage så meget varme på en app kaldet Instagram. Tak, skriver hun og fortsætter:

– Jeg nyder pt. havets brusen og solens stråler, sortfodskinke og manchego i læssevis.

Hun mødte L.O.C. tilbage i 2008 og på parrets første ferie sammen til Japan året efter, fik de tatoveret hinandens initialer. Senere samme år gik de hver til sit, men fandt hurtigt ud af at de ikke kunne undvære hinandens selskab. Det endte som bekendt med bryllup på Valdemar Slot i december 2012, men nu er det altså slut med kærligheden mellem de to.

– Liam og jeg har efter syv års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. Som enhver, der nogensinde har stået i denne situation, ved, er det en hård beslutning og noget, man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget.

– Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det, man helst vil, er det modsatte.

Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed, vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på – men hårdt det er det, skrev hun.


Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?