Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Christiane travl efter skilsmissen: udgiver ny bog!

10:52 - 14. apr 2016

Christiane travl efter skilsmissen: udgiver ny bog! Christiane Schaumburg-müller, bog, julie wettergren, blomstrende Ideer

Christiane travl efter skilsmissen: udgiver ny bog! Christiane Schaumburg-müller, bog, julie wettergren, blomstrende Ideer
Christiane Schaumburg-Müller fokuserer på karrieren efter skilsmissen og har nu udgivet endnu en bog.

Christiane Schaumburg-Müller har fokuseret på karrieren efter bruddet med L.O.C. Den 33-årige har lynende travlt med sit beauty-univers og udgiver nu endnu en bog fra eget forlag. 

I kølvandet på skilsmissen fra musikeren Liam O’Connor – bedre kendt som L.O.C, er der ikke det projekt Christiane Schaumburg-Müller ikke har kastet sig ud og holdt tankerne fokuseret på. Nu udgiver den kønne blogger endnu en bog fra sit eget forlag, ChriChri Journal.

Christiane, der i starten af året efter et besøg hos en numerolog fik tilføjet mellemnavnet Margueritte, er gået sammen med veninden og smykkedesigneren Julie Wettergren om, at lave en bog om blomsterdekorationer. Julies tips til, hvordan man kreerer dekorative blomsterdekorationer passer således fint ind i Christianes æstetiske univers.

“Julies Instagram er et symbol på hendes æstetik og kreative kunnen. Jeg er som mange andre enormt betaget af det, Julie formår at skabe via sin hobby - helt uden at have det kommercielle for øje. Det er hendes hobby, og hun gør det, fordi hun kan lide det” siger Christiane til BILLEDBLADET.

Efter at Danmarks populære kendispar gik fra hinanden sidste år, har Christiane fokuseret på karrieren og har senest lanceret et nyt cykeldesign og står bag flere bogudgivelser. Det er Christianes veninder hun bruger tiden sammen med nu og som er inspirationskilder til hendes projekter.

“Julie har altid en værtindebuket med uanset anledning. Hvis det bare er til en kop kaffe, bliver man alligevel beriget med den smukkeste buket blomster. Hun lavede også engang den vildeste fødselsdagskage til mig. Det var en replika af en skøn Jesper Høvring-kjole, som jeg havde haft på til et arrangement. En anden dag, hvor jeg havde været meget stresset, kom jeg hjem til en kæmpe buket og et rigtigt sødt kort, som stod foran min hoveddør. Jeg må sige, at Julie er betænksom” siger Christiane.

Det tidligere kendispar har stadig god kontakt, men om der er andre mænd i den 33-åriges travle liv for tiden, afslører hun ikke.

Kilde: BILLEDBLADET

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?