Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Christopher får tonsvis af sextilbud!

09:59 - 25. sep 2014

Christopher får tonsvis af sextilbud! christopher, medina

Christopher får tonsvis af sextilbud! christopher, medina
Det er tilsyneladende ikke alle, der respekterer Cecilie Haugaards eneret på sangeren.

Christopher har sit hyr med nærgående kvindelige fans, der konstant tager kreative metoder i brug for at komme tæt på sangeren.

Det er ikke altid lige nemt at være en ung, attraktiv popstjerne.

Efter bruddet med Medina får Christopher gang på gang tilbud om alle mulige former for kropskontakt fra hungrende fans. Det skriver realityportalen.dk.

Selvom den unge sanger allerede står i et nyt forhold med modellen Cecilie Haugaard, så fortæller han til Her & Nu, hvordan enkelte kvindelige fans er ret så direkte med deres tilbud.

"Ja, det må man sige. Der kommer nogle indimellem, der er chokerende. Nogle sender mig også billeder, så jo, jeg har prøvet lidt af hvert," fortæller Christopher til ugebladet.

Selv ændring af telefonnummeret har ikke haft den store effekt for popidolet. De villige fans skal kun bruge få dage for at skaffe det nye nummer. Og hvis ikke telefonkontakt er nok, så opsøger de da bare sangeren ude i den virkelige verden.

"Det mest bizarre indtil videre har været en, der satte sig på taget af vores tourbus. Hun ville ikke komme ned, medmindre hun fik et kram. Så fik vi forhandlet det på plads," siger Christopher, som dog understreger, at han ikke ville være sin fans foruden.

For nylig fik popstjernen produceret et sengesæt, som på kreativ vis lader hans fans komme helt tæt på, uden at han dog selv skal stå til rådighed.

På både dyne og pude er Christophers ansigt nemlig gengivet, og de desperate piger kan således tage ham hele vejen med i seng, skulle de få lyst.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?