Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Christophers nye album: klar til USA!

16:25 - 15. apr 2016

Christophers nye album: klar til USA! Christopher, musik, closer, album

Christophers nye album: klar til USA! Christopher, musik, closer, album
Christopher er klar til at imponerer med sit tredje album i en alder af kun 24 år.

Danmarks 24-årige ukronede popprins har charmet sig ind i hjerterne hos unge piger, der hyperventilerende forsøger at komme tæt på den lyshårede sanger. Nu er han klar med sit tredje album.

Drømmen, der gik i opfyldelse for Christopher, startede med en YouTube-video sammen med vennen og producer Theis Andersen i 2011, der gik viralt og blev vist mere end 15.000 gange.

Covernummeret på videoen blev senere erstattet af Christophers egen musik, men sangeren blev ikke mindre populær af den grund. Samme år udgav han sin første single ’Against The Odds’ og nu, knap fem år efter, er sangeren klar med sit tredje album ’Closer’.

”På sit nye album ’Closer’, træder han for alvor ind i den amerikanske popverden og lyder som en, der hører til på hitlisterne”

”… uanset iver indeholder ’Closer’ uden tvivl sange med stort potentiale til en plads på Billboards hot 100-hitliste” skriver en anmelder i Politiken.

Der er ingen tvivl om, at tusindevis af piger har ventet på dagen i dag, hvor Christophers album udkommer – en fansskare, som den lyshårede sanger stadig ikke helt har vænnet sig til.

“Jeg ved sgu stadig ikke, hvordan jeg skal forholde mig til en pige, der står og hyperventilerer, fordi hun ser mig. Eller græder selvom hun har set mig 30 gang før” udtalte Christopher for nyligt i et interview med Ekstra Bladet.

Kilde: SE og HØR

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?