Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Cisilia kvitter skolen for musikken!

17:54 - 07. jun 2015

Cisilia kvitter skolen for musikken! Cisilia, Cisilia Ismailova

Cisilia kvitter skolen for musikken! Cisilia, Cisilia Ismailova
Efter sommerferien kan Cisilia skrive fuldtidsmusiker på visitkortet.

Den unge popstjerne som har taget Danmark med storm, siger farvel til skolen for at kunne fokusere 100% på musikken.

Selvom hun blot er 16, har den unge sangerinde Cisilia allerede taget turen til toppen på den danske hitliste med sit nye album "Unge Øjne", hvor hendes ene single "Vi To Datid Nu" allerede har opnået platin certificering.

Hvor hendes mange klassekammerater fortsætter på gymnasium og handelsskole efter sommerferien, har Cisilia ingen planer om at følge trop. Hun dropper nemlig helt ud af skolen, da hun vil lægge alle sine kræfter i at skabe sig en karriere inden for musikken.

– Jeg skal bare fokusere 100 procent på musikken. Jeg kan ikke rigtigt se, hvordan en skole skal kunne forbedre min musik, og jeg satser fuldt ud på min musikkarriere. Det er min drøm og musikken er min skole, fortæller Cisilia til Ritzau Fokus.

Opbakningen hjemmefra til Cisilia, der har både makedonske og marokkanske rødder, er også helt i top.

– Mine veninder og min familie støtter mig meget i min beslutning. Jeg er opvokset i en musikalsk familie, og de forstår godt, hvor jeg vil hen med min karriere.

Over sommeren er kalenderen allerede fuld for den unge sangerinde, hvor hun både optræder på de grønne koncerter og til årets Smukfest, ligesom flere andre koncerter er planlagt.

– Jeg glæder mig rigtig meget, og det bliver en vild oplevelse. Der bliver ikke så meget tid til ferie, men for mig er det nærmest en ferie at skulle ud og optræde. Det er meget inspirerende at skulle afsted med så mange dygtige kunstnere. Jeg glæder mig til at se Medina og Christopher, og så er jeg helt vild med Johnson, afslutter hun.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?