Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Claudia Rex indstiller karrieren!

16:28 - 09. apr 2015

Claudia Rex indstiller karrieren! claudia rex, vild med dans

Claudia Rex indstiller karrieren! claudia rex, vild med dans
Beslutningen om at stoppe har været undervejs i længere tid.

Den 28-årige 'Vild med dans'-stjerne bøvler for meget med smerter.

Sidste sæson af 'Vild med dans' blev også den sidste for Claudia Rex, som nu har valgt helt at stoppe tilværelsen som professionel danser.

Det skriver hun ifølge Ekstra Bladet på sin blog.

Særligt skader og smerter har fået den populære dansebabe til at træffe beslutningen.

"I mange år har jeg været plaget af gamle skader og store smerter i hofter, knæ og slidgigt i mine tæer. Det er jo selvfølgelig vildt ærgerligt at skulle stoppe med noget, der har været en stor del af mit liv, min passion og min identitet, men det er en beslutning, som jeg har gået og samlet mig mod til at tage i mange år, og for et år siden lovede jeg min familie og kæreste, at passe bedre på mig selv," forklarer Rex og fortsætter:

"Jeg måtte indse, at tiden var inde til at slutte. jeg ved jo godt, at det er det bedste at gøre, og jeg vil jo også gerne kunne gå om 20 år. MEN, som den optimist jeg er, tænker jeg, at når man lukker en dør, åbner der sig altid en ny. Og det har der sørme gjort. Jeg er i gang med at skrive på hele to foredrag, som jeg skal rundt og snakke om meget snart."

Den 28-årige danser blev for alvor folkeeje, da hun i 2009 første gang deltog i 'Vild med dans', men allerede før det havde hun vundet flere danmarksmesterskaber i dans.

Claudia Rex kom til tops i TV 2-programmet i 2012, hvor hun sejrede med tv-værten Joakim Ingversen.

I sidste sæson blev det til en flot andenplads med partneren Johannes Nymark.

Læs også   Mest populære