Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Claudia Rex om karrierestop: Lort!

15:46 - 28. aug 2015

Claudia Rex om karrierestop: Lort! claudia rex, vild med dans

Claudia Rex om karrierestop: Lort! claudia rex, vild med dans
Trods danseafbud kommer Claudia Rex ikke til at kede sig foreløbig - fra på mandag springer hun nemlig ud som vært på TV3.

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager er absolut ikke tilfreds med, at hun ikke længere skal være del af det populære underholdningsprogram.

Hun var en populær skikkelse i flere sæsoner af 'Vild med dans', men efter sidste års andenplads med partneren Johannes Nymark stod det klart, at kroppen ikke kunne holde til mere.

Og da BT torsdag fangede den 28-årige skønhed på den røde løber i forbindelse med 'Zulu Comedy Galla', beklagede hun sig da også gevaldigt over ikke at kunne deltage i dette års udgave af TV 2-programmet.

"Jeg kommer til at savne hele 'Vild med dans'-familien meget. Og jeg kommer til at savne at lave en masse forskellige koreografier," siger Claudia Rex, hvis ødelagte knæ og hofter trods behandling ikke kan klare dansen.

"Det er fuldstændig det samme. Det er stadig noget lort for at sige det lige ud," forklarer hun om de vedvarende skader.

Den nu tidligere danser, som nåede at vinde 'Vild med dans' en enkelt gang, hopper i stedet snart ud som reality-vært på TV3, hvor hun fra på mandag står i spidsen for programmet 'Bikini Island'.

'Vild med dans' har premiere på TV 2 fredag den 11. september.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?