Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Claus Borre til Viasat

15:48 - 03. nov 2005

Claus Borre til Viasat claus Borre

Claus Borre til Viasat som boksekommentator:Lægger ud med VM-sværvægtsbraget Hasim Rahman - Vitali Klitschko

Viasat kan i dag offentliggøre, at vi har ansat en af landets bedste og mest vidende sportsværter og boksekommentatorer; Claus Borre. Årsagen er, at Viasat ikke alene vil have de bedste sportsrettigheder, men også de bedste reportere, kommentatorer og værter. Det har Viasat og TV3+ i forvejen på vores fodbold- og golfdækning og nu styrker vi vores dækning af verdens bedste boksekampe ved både at indkøbe nye rettigheder og samtidig ansætte en af Danmarks førende bokse-kommentatorer. Claus Borre har i flere årtier været DR TVs førende sportsvært, før han i år forlod Public Service-stationen for at søge nye udfordringer.

"Boksning er den sportsgren, der altid har ligget mit hjerte nærmest. Og derfor er det for mig en kæmpe udfordring nu at skulle være med på holdet hos Viasat. De sidder jo reelt i dag på alle de mest interessante sportsrettigheder - herunder ikke mindst boksning. I første omgang handler mit nye job om boksekampe på sportskanalen Viasat Sport 3 - og de helt store kampe på TV3+", siger Claus Borre.

Claus Borre starter allerede i dag - torsdag 3. november 2005 - hos Viasat og han lægger på TV3+-skærmen ud i bedste stil: VM-opgøret mellem de pt. to bedste bedste sværvægtere i verden, Hasim Rahman og Vitali Klitschko. VM-stævnet sendes på TV3+ natten til søndag den 13. november. TV3+ kan dog først senere i denne uge offentligggøre de præcise sendetidspunkter. Vi kan udover at have Claus Borre med som kommentator love seerne, at de både får suveræn boksning og en optakt med fokus på alle tiders bedste sværvægtskampe, styret af værterne Kurt Thyboe og Lotte Thor-Jensen - med bl.a. Claus Borre som gæst.

Viasat Sport har udover Claus Borre også sikret sig rettighederne til en række af de største boksestævner fra USA via HBO. Dermed er al interessant boksning på verdensplan nu samlet hos Viasat og vi lægger som sagt ud med VM-kampen i sværvægt samt Jermain Taylor mod Bernard Hopkins II i mellemvægt om 3 uger en kamp, alle verdens boksefans ser frem til. Viasat har nu rettighederne til at dække 12 HBO-bokse-stævner direkte og otte stævner forskudt. I HBOs stald er stærke boksere som Oscar De La Hoya, Arturo Gatti, Erik Morales, Fernando Vargas samt den regerende verdensmester Marco Antonio Barrera.

"Vores mål hos Viasat er at sidde på al den bedste sport fra både ind- og udland. Og udover at have de bedste udøvere på skærmen, handler det for os om også at lave den bedste dækning. Det kræver de bedste medarbejdere, og her er Claus Borre en suveræn styrkelse. Vi ser meget frem til at byde Claus Borre velkommen på skærmen og bag mikrofonen - og ikke mindst glæde vores seere med endnu en ekspert", siger Peter Nørrelund, chef for Viasat Sport i Danmark.

"Det her sammenholdt med Viasats aftale om de to Klitschko-brødres titelkampe gør, at vi sidder med de bedste kampe i bokseverdenen - og med de bedste og mest vidende boksekommentatorer," siger Peter Nørrelund.

 

 Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?