Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Clooney sælger Como hus for 600 mill kr !

20:25 - 05. jul 2015

Clooney sælger Como hus for 600 mill kr ! Clooney, Robert De Niro, Grace Hightower

Clooney sælger Como hus for 600 mill kr ! Clooney, Robert De Niro, Grace Hightower
Clooneys hus ved Como Søen til 600 mill kr...

George Clooney har i årevis følt sig forfulgt af fotografer i Italien, og nu kommer konsekvenserne.

Ifølge New York Post, skal hans sommer palæ ved Como-søen Villa Oleandra, skal sælges, og hovedårsagen skulle efter signede være pga. parparazzier der jager ham og hans kone, Amal Clooney når de er i området.

Borgmesteren i området Laglio, har ellers forsøgt at hjælpe Clooney ved at udstede bøder på godt 3500 kr. til nærgående fotografer - da byen gerne ville have den kendte stjerne som borger. 

Men lige lidt hjælper det, og i denne uge blev George fotograferet i bar overkrop, da han nød solnedgangen med sin kone, og for nylig var Robert De Niro og dennes kone, Grace Hightower til middag hos deres Hollywood venner, dette blevet også foreviget af paparazzier. 

Alt dette skulle nu have gjort ham så rasende, at han nu overvejer et bud på over 100 mio USD, ca. 600 mio kr, for sit sommerresidens.

Hvis Clooeney sælger har det heller ikke været en dårlig forretning at have sit sommerhus ved como søen, da han købte huset for 10 mio usd. (60 mio kr.) i 2002.

Stjernen overvejer dog at købe et andet sommerpalæ i mindre kendt område af Italien, og det skulle der være råd til nu..! George Clooney har i følge kilder i forvejen en formue på 1,2 milliard dkr, 


Læs også   Mest populære